Ko vino zapusti temo kleti, se na mizi razodene z imenom in nenavadno podobo. Ni mu do imenitnosti in slave. Ima dovolj tudi brez tega. Ponudi se tako, kot se pozneje razvije v duhu in okusu: veselo, razigrano, na hip zasanjano, a ves cas malce neobvezno.


Urnik degustacij:
ponedeljek: po predhodnem dogovoru
torek – petek: 14.00 in 16.30
sobota: 11.00, 14.00 in 16.30
nedelja in prazniki: zaprto

Kontakt: tasting@edisimcic.si

Rezervacije degustacij so zaželene, saj vam lahko le tako zagotovimo prostor za želeni termin. Za rezervacijo nam pišite na tasting@edisimcic.si, ter v mail vključite: datum in uro želenega prihoda (glej urnik zgoraj) ter število oseb. Vrsto degustacije si lahko izberete ob prihodu.

Izbirate lahko med degustacijo KLASIK (6 vzorcev, 35€/osebo) in PREMIUM (8 vzorcev, 55€/osebo). Obe degustaciji vključujeta voden ogled naše kleti in prigrizke ob vinu ter trajata približno uro in pol. Več informacij o posamezni degustaciji si preberite spodaj.

KLASIK

6 vzorcev vin iz linij Klasik in Lex
Spoznajte naši liniji vin Klasik in Lex, ki ju ustvarjamo v sozvočju z naravo Goriških brd, in že vrsto let zaznamujeta prepoznavno kakovost blagovne znamke Edi Simčič. Degustacija vključuje voden ogled vinske kleti in prigrizke ob vinu.
Cena na osebo: 35 EUR
Cena vključuje DDV

PREMIUM

8 vzorcev vin iz linij Lex in Single Vineyard
S pokušino vin Premium vam bomo predstavili naše najbolj ekskluzivne lege in zvrsti. Izbor vključuje vina linij Lex in Single vineyard ter izbrana vina starejših letnikov v steklenicah magnum. Degustacija vključuje voden ogled vinske kleti in prigrizke ob vinu.
Cena na osebo: 55 EUR
Cena vključuje DDV

Darilni bon

Obe degustaciji lahko podarite tudi v obliki darilnega bona za eno ali dve osebi.

KLASIK – Darovi narave in PREMIUM – Plemenita družba

Na info@edisimcic.si nam pošljite povpraševanje za izbrani bon in odgovorili vam bomo s pripetim predračunom. Ko ga poravnate, vam bomo bon v fizični obliki poslali na želeni naslov. V primeru kratkega roka, vam lahko pošljemo bon tudi v digitalni obliki. Datuma degustacije ni potrebno v naprej določiti.

Bon Darovi narave
Bon Plemenita družba